Houd je van...
fotografie? en poëzie? goed eten? knutselen? geïnspireerd worden? goede dingen delen? blijf dan maar even plakken :)

19 maart 2013

Trifle time!

Super easy super jummie toetje slash snackje slash dit-kan-eigenlijk-altijd-hapje :D



Trifle

- 150 gr creamed coconut (santen)
- 200 ml soja yoghurt naturel
- 2 el vanille aroma
- flinke scheut ahornsiroop
- paar flinke lepels (kleingesneden) fruit naar keuze (ik gebruikte rood fruit uit zo'n diepvrieszak)
- kokosrasp

Verwarm de creamed coconut zachtjes in een pan. Als het helemaal gesmolten is, voeg je de vanille en ahornsiroop toe. Goed roeren. Haal de pan van het vuur en meng de soja yoghurt erdoor. Klop dit mengsel heel luchtig in een keukenmachine of blender.

Schep een lepel van het mengsel in een glas. Schep hierop een laagje fruit. Daarop komt weer een laag van het kokosmengsel en zo verder, net zo lang tot het glas vol is. Bestrooi het met kokosrasp. Zet het glas dan twintig minuutjes in de koelkast, zodat het kokosmengsel kan opstijven (dit is is serieus het moeilijkste gedeelte).

There you go!

Geen opmerkingen: